Grondwerken

Huiskamp BV bezit over een modern machinepark voor de uitvoering van grondverzet (grondwerk) en bestratingswerkzaamheden (straatwerk). Naast vele agrarische bedrijven en particulieren rekenen wij ook grote bedrijven en overheden tot onze opdrachtgevers voor grondwerken en straatwerkzaamheden.(asfalteren)

Huiskamp BV beschikt over verschillende mobiele graafmachines, mini rupsgraafmachines. Alle machines worden jaarlijks gekeurd en beschikken over een kraanboek. Er zijn diverse aanbouwdelen aanwezig welke vervoerd worden op een aanhanger achter de kraan. Daarnaast zijn er nog een M/S schuif, stenenklem, bestratingsklem, sloop/sorteergrijpers en maaikorven beschikbaar.

Naast de mobiele kranen en mini rupskranen kunnen wij u ook van dienst zijn met Volvo L70/ L90 shovels met diverse bakken en palletvorken.

Ook zijn wij in het bezit van een trilplaten, trilstampers, stenenknippers, bandentangen, diverse laser toestellen en een GPS rover.

Heeft u plannen voor een Project! Groot of klein Huiskamp b.v denkt graag met u mee, neem gerust contact op voor advies of een vrijblijvende offerte voor grondwerk en straatwerk.